Strategische Netwerken

 

Scholten & Partnerns ondersteund het Strategisch Netwerk tegen Radicalisering en Polarisatie (SNRP). Wij richten ons continu op het verbeteren van het strategisch netwerk. Zo hebben wij sleutelfiguren die dagelijks bezig zijn met het terugdringen van polarisatie en radicalisering. 

Daarnaast organiseren wij regelmatig netwerkbijeenkomsten, waarbij samenwerkingsverbanden met andere professionals die werkzaam zijn op dit gebied worden gestimmuleerd. 

 

 

Scholten&Partners organiseren en faciliteren diverse overheden bij het opzetten van strategische netwerken: netwerken waarbij allerlei dienstverleners, sleutelfiguren en andere relevante stakeholders elkaar weten te vinden en te versterken.

In nagenoeg alle grote steden van Nederland zijn wij betrokken bij deze netwerken, die vooral praktisch en direct zijn, gericht op verbinding en versterking.

Omdat de sociale kaart en infrastructuur per gemeente verschillend is, en ook de problematiek deels regionaal bepaald is, is het opzetten van de strategische netwerken maatwerk. Wij zijn hierbij de meest gespecialiseerde aanbieder in Nederland. 

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de strategische netwerken? Neem dan contact op met Scholten & Partners.
Tel: 020-4125010 - Email: info@scholtenpartners.nl